Wednesday, October 3, 2012

EIN 1ab‏

Intervenció de tipus formal

 

Intervenció educativa de tipus formal es realitza dins del sistema educatiu, sigui obligatòria o no. Té una estructura en nivells educatius que s'imparteixen en un lloc i en un temps definit per llei i té una validesa oficial.

 

Llar d'infants Municipal "Rojas Feliu"

 

 

 

 

Horaris

El nostre horari lectiu és de 9 a 12 h i de 15 a 17 h.

Els nens-es que dinen a la llar poden fer horari continuat de 9-17 h.

Servei d´acollida d'infants de 8 a 9 del matí i de 17 a 18 h.

El nostre calendari escolar el marca el departament d'ensenyament:

Dos dies de lliure disposició .

Vacances al Nadal del 22 de Decembre al 7 de Gener.

Setmana Santa.

La llar tanca per vacances d'estiu el 15 de Juliol i comença igual que les escoles del municipi, amb un període d'adaptació " especial".

 


C/ Cirerers nº 2
Telf.: 93 645 04 52

08690 Sta. Coloma de Cervelló (Barcelona)

E-mail: a8060800@xtec.cat
El contacte del consell de participació (pares i mares) ...
esarrobuena@gmail.com
lauracboix@hotmail.com

 

http://llunarojasfeliu.blogspot.com.es (pagina web oficial, on hi està tota l' informació)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Llar d'infants Municipal "Sol Solet"

 

 

 

 

Horaris

El nostre horari lectiu és de 9 a 12 h i de 15 a 17 h.

 

Calle Barrau, 48 (Colònia Güell)
08690 Santa Coloma de Cervelló (Barcelona)

Tfno: 93 630 28 39    

Correu electrònic: :a8046207@xtec.cat

 

No hi ha adreces de pagines web ni de bloc, pròpies, lo que ha impossibilitat adquirir massa informació sobre el lloc en qüestió, encara que hem trobat el numero de places que disposen en un document economicoadministratiu, que adjuntem a continuació.

 

 

 

 

 

 

 

Escola Montpedrós

 

 

 

 

L'escola està situada :

c/Esquirol nº9
08690 Santa Coloma de Cervelló
Tlf. i Fax: 936340661

 

 

L'horari d' Educació Infantil i Primària és:

¨      Matí    de 9 a 2/4 d'1 h. (12:30 h.)

¨      Tarda  de 3 a 2/4 de 5 h. (16:30 h.)

És necessària la puntualitat en les entrades i sortides. Les portes es tancaran 10 minuts després.

En aplicació de la normativa del Departament sobre el suport escolar personalitzat fora de l'horari lectiu (SEP), les tutores es faran tutories individualitzades amb part de l'alumnat, els dilluns de 12,30 a 13 hores, previ acord amb les famílies implicades.

 

L'escola Montpedrós és un centre d'una línia d'educació infantil i primària.

L'Escola Montpedrós va ser inaugurada l'any 1979. Al llarg d'aquests anys s'han produït diverses ampliacions i modificacions dels espais i dels usos dels mateixos. Finalment, l'any 1995 es va inaugurar l'ampliació que va donar lloc a l'edifici actual.

Disposa de menjador, cuina pròpia, gimnàs, amplis patis i camp de futbol i bàsquet, laboratori de ciències, biblioteca, aula d'idiomes, d'ordinadors, de plàstica i de música.

L'escola també ofereix horari d'acollida al matí i activitats extraescolars a la tarda.

 

 

 

 

 

 

 

 

El petit llor

 

 

 

 

 

Horaris

Les  8h és l'hora que comença l'acollida i podem esmorzar.

A les 9 hem d'estar al cole preparats per treballar!
Un seguit d'activitats  super emocionants ens esperen: Informàtica, English, Natació, Esport, Ludoteca, Racons, Música… els més petits,  ja  coneixem moltes lletres i els més grans ja sabem fins i tot escriure-li cartes a la Magüi, també fem una tasca important treballant els números… però sempre d'una manera molt engrescadora i divertida  per a  nosaltres.
A mig matí fem un descans, ens ho mereixem, oi? I  anem  al pati, això sí,  cadascú al seu:  sorrera, pati nou i ludoteca.
Ja ho veieu,  és que no parem!!!

Després de tanta feina ja tenim gana!
A les 13h comencem a dinar.  I els que no dinem a l'escola, marxem cap a casa.

Els més petits fem la migdiada i la resta juguem al pati o bé fem jocs organitzats.

A les 15h. ja tornem a estar en forma i amb il•lusió per iniciar les activitats de la tarda. De nou, tornem a treballar les diferents àrees, adquirint uns bons hàbits socials, higiene, treball i d'autonomia.

 

Tipo: Centro Privado de Educación Infantil

Codigo: 08059020  

Dirección: C. Sant Roc, 22    

Santa Coloma de Cervelló (Barcelona)   

C.P.: 08690

 

 

 

 

 

 

 

 

Escola pla de les vinyes

 

 

Directora: Francisca García.

 

Horari lectiu:
de 9h a 12h30 i de 15h a 16h30h

 

Servei d'acollida: de 8h a 9h

 

És un centre de dues línies d'educació infantil i primària.

L'escola Pla de les Vinyes es va fer en dues fases, i va iniciar les classes el setembre de 2006 amb alumnes d'Educació Infantil. Actualment tenim fins a segon d'Educació Primària i amb els alumnes que pugen tenim previst que el curs 2013/14 estarà coberta tota l'Educació Primària.

L'Escola disposa de menjador, cuina, gimnàs, una àmplia zona esportiva, aula de psicomotricitat, informàtica, anglès, música, plàstica, biblioteca i aules de desdoblament.

L'escola també ofereix horari d'acollida als matins i activitats extraescolars a les tardes.

 

L'escola del Pla de les Vinyes va iniciar les classes el mes de setembre de 2006. L'any 2008 les obres de construcció s'han enllestit, i l'escola s'anirà ocupant progressivament amb els cursos que pugen, de manera que pel curs 2013/14 tinguem coberta tota l'Educació Primària. A nivell d'instal·lacions el centre disposa de gimnàs, aula d'informàtica, aula de psicomotricitat, cuina, pati amb pistes esportives, espai per l'hort, biblioteca, aula de plàstica, de música, i aula d'utilitats diverses.

 

 

 

 

Intervenció socioeducativa de caràcter assistencial

 

Intervenció educativa de caràcter assistencial,  aquelles actuacions que es desenvolupen i dirigeixen de manera especial a nens i nenes en situació de risc, d'exclusió, conflicte o desavantatge social.

 

Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç.

 


* El CDIAP es un equipo de profesionales especializados en el desarrollo infantil y en la atención precoz de los trastornos de la pequeña infancia. Realiza todas las actividades preventivas y asistenciales en que consiste la atención precoz, dirigidas a los niños (a lo largo de la gestación y hasta los 6 años), a la familia y a su entorno natural.

* El CDIAP funciona, así, como el Centro de referencia y de acogida para cuestiones relativas al desarrollo infantil. Es el lugar al que dirigirse tanto si se trata de realizar un tratamiento, como de hacer una consulta, exponer una duda o pedir la opinión de un especialista sobre cualquier tema que preocupe a los padres o a los profesionales que se ocupan del niño (en los ámbitos de la educación, al sanidad y los servicios sociales).

* El CDIAP está concertado con el Insititut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), y forma parte de la Xarxa Bàsica de Serveis Socials de Responsabilitat Pública, del Departament d'Acció Social i Ciutadania, de la Generalitat de Catalunya. En consecuencia, es un Centro de utilización pública y la atención que ofrece es gratuita.

* Para prevenir, detectar y atender las situaciones que pueden originar dificultades, problemas o trastornos del desarrollo, el CDIAP dispone de un equipo compuesto por un conjunto de profesionales, especializados en diversos ámbitos de atención a la pequeña infancia:

- Neuropediatra
- Psicólogos clínicos / Psicoterapeutas
- Logopedas
- Fisioterapeutas
- Trabajadora social

* Este equipo trabaja de manera coordinada e interdisciplinar, para la realización del diagnóstico de los posibles trastornos del desarrollo, para la valoración global de la situación del niño y de su núcleo de crianza (los padres, otros familiares, la escuela?), y para la evaluación periódica de los resultados de los tratamientos y de la evolución de los niños atendidos.

· Adreça: C/Lluís Pascual Roca, 36, baixos
  Casal Municipal Lluís Pascual Roca
· Telèfon: 93 634 00 66
· E-mail: cdiapsboi@cdiapsboi.cat
· Web: www.cdiapsboi.cat

Intervenció socioeducativa o no formal

 

Es el tipus de intervenció que, a més dels aspectes educatius, atén, i en molts casos atén en primer lloc, les necessitats socials. No esta reglada pel sistema educatiu però tenen un component sistemàtic i intencional.

 

Ludoteques

 

La Klau

 


· Adreça: Plaça Constitució, 1 
· Telèfon informació: 93 634 19 51 
  Serveis Socials Bàsics 

La Klau és un projecte de reforç escolar i de lleure que pretén fer un seguiment proper d'un grup de menors derivats des dels centres educatius (escoles i institut) i dels Serveis Socials.


Centre de activitats extraescolars

 

Bruguera tennis academy.

 

 

Bruguera Tennis Academy Top Team

Bruguera Tennis Academy Top Team es un referente como centro de formación para jugadores, entrenadores y clubes. Asesoramos a escuelas, clubes, federaciones. Jugadores de más de 30 nacionalidades entrenan en nuestro centro donde la convivencia y el desarrollo cultural del individuo son factores fundamentales.

 

Bruguera Tennis Academy ofrece dedicación profesional al deporte de base y de alta competición. Un completo Staff técnico dedicado al seguimiento y desarrollo tanto deportivo y académico como personal de nuestros jugadores.


· Adreça: Orenetes, s/n
· Telèfon: 93 634 03 30
· Adreça electrònica: info@topteam.es
· Web: www.brugueratennis.com

Roc-3 Pitch/Put Golf

 

ROC 3 disposa d'un camp de pràctiques de 180 metres de longitud amb més de 20 estores en dues plantes a diferent altura.

Disposa de dues zones de putting green naturals i una zona de búnquer, on podràs practicar els tots cops del Pitch & Putt.

El camp de pràctiques, a més a més, gaudeix de llum artificial per poder practicar amb total visibilitat del seu llançament o putt.


· Adreça: Carretera BV-200, Km3 de Sant Boi a Sant   Vicenç dels Horts, direcció urbanització de Sant Roc
· Telèfon: 93 656 25 90
· Fax: 93 656 08 45
· E-mail: golfroc3@telefonica.net
· Web: www.roc3.es


Centre d'esports Santa Coloma

 

· Any de fundació: 1.972
· Seu: Camp Municipal d'Esports Eusebi Güell
· Web: www.cesantacolomadecervello.com
· Facebook: www.facebook.com/cesantacolomadecervello

 

Club de Basquet MontPedros

· Any de fundació: 1.972
· Seu: Pavelló Poliesportiu Municipal -  (Av. Països Catalans, 1-3)
· E-mail: cbmontpedros@basquetcatala.com
· Web: www.cbmontpedros.com
· Facebook: http://www.facebook.com/cbmontpedros

 

Club esportiu rítmica mediterrània

 

· Any de fundació: 1.972
· Seu: Pavelló Poliesportiu Municipal
  (Av. Països Catalans, 1-3)
· E-mail: ritmica.mediterrania@gmail.com
· Web: www.ritmicamediterrania.com

-Teléfon: 605484590-647572997

 

 

 

 

 

 

 

 

Associació d'amics de la muntanya

· Any de fundació: 1.958
· Adreça: Societat Recreativa (Pl. del Pi Tallat, 1)
· Telèfon: Joan Millàs: 93 634 10 24
               Modest Mimbrero: 93 634 02 83
· E-mail: amicsmuntanya@gmail.com

 

 

Centre d'esports Eusebi Güell

 

· Any de fundació: 1.909
· Seu: Camp Municipal d'Esports Eusebi Güell
· Telèfon: 93 661 47 - 618 89 14 14
· Fax: 93 634 07 58
· E-mail: eusebiguell@gmail.com

 

Casal municipal de Cesalpina

· Adreça: Plaça Benet Barcelona (Cesalpina)
· Telèfon: 93 634 18 47

 

Casal municipal de Lluís Roca

· Adreça: Lluís Pascual Roca, 36, bx
· Telèfon: 93 634 18 47

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolás Martín Castillo

Jaume Gassó Andres
Ramon Camins

 

(Las imagenes continuan sin verse, en el texto en papel podrán apreciarse).

No comments:

Post a Comment