Sunday, April 10, 2011

Programa ReIniciat - Presentació

Interessant per una vegada sentir parlar del fracas com a cami cap a l'exit

1 comment:

 1. from Premis Barcelona
  reply-to premisbarcelona@barter.es
  to premis@barcelonanetactiva.com
  date Mon, Apr 11, 2011 at 1:17 PM
  subject Competició Plans d'empresa
  Important mainly because of the words in the message.

  hide details 1:17 PM (5 hours ago)


  Benvolgut/da emprenedor/a,

  Primer de tot volem agrair-te l’esforç que has realitzat per tal de presentar-te a les candidatures de la Competició de Plans d’empresa, modalitat que aquest any ha rebut un total de 111 sol·licituds, i que, no només ha assolit un nivell de participació molt alt, sinó que, a més, els projectes rebuts tenen un nivell molt alt de qualitat.

  Malauradament la teva candidatura no ha estat valorada entre les 20 primeres i per tant no et dóna accés a la segona fase. Tot i així, i si estàs interessat/da, podem continuar treballant plegats per tal de millorar el Pla d'Empresa, o bé acompanyar-te en la posada en marxa del teu projecte.

  Et volem demanar disculpes per el retard en la nostra resposta, però el teu pla d'empresa havia estat preseleccionat com a reserva per si algun dels 20 finalistes no tenia disponibilitat per a participar en la formació obligatòria , i fins divendres a última hora no vam tenir la resposta tancada.

  Si estàs interessat/da, fes-nos arribar un correu a aquesta bústia i en breu, una persona de l'equip tècnic de la Línia de Promoció de la Iniciativa Emprenedora es posarà en contacte amb tu a fi de fixar una entrevista.


  Atentament,

  Barcelona Activa

  ReplyDelete