Friday, October 19, 2012

Debate Guiado

Ins Camps Blancs

[

Didactica

Profesor: Domenc Mendez

Alumnas: Alba Diaz

                 Eva Aguera

                 Laura

                 Fatima Flores

Debate Guiado

 


Institución Institut Camps Blancs Fecha 19/10/2012

DEBATE GUIADO SOBRE LA EDUCACION INFANTIL EN LA FAMILIA

 

Componentes del grupo

 1. Tu nombre...... .................................................................
  Nombre.............................................................................
  Nombre......................................... ....................................
  Nombre....................................................... …..................
  Nombre....................................................... …..................

  A. FASE DE POSICIONAMIENTO.  1. Existencial irresponsables pares aquest cas els seus fills

 

2. Padres que requereixen molt i hi ha poca comprensió de la família.

 

 

3. Padres per sobreprotegen els seus fills i per tant els nens solen tenir poca personalitat

 

4. Aquellos pares que els dóna dret als seus fills mai no contradiu-los per no crear estar en conflicte o simplement és la manera de mostrar-los afecte.
B. FASE DE ARGUMENTACION.

 

 

PARAS IRRESPONSABLES: Són aquells que no s'ha de prestar atenció als seus fills i simplement donar-los a un costat i fer no satisfacin les seves necessitats. Aquests nens són principalment l'atenció pels avis, oncles,... i tant la mare com a vegades es dedica a fer el seu propi pare i es basa en la seva vida. Aquestes persones solen t'oblidis de recollir-los a l'escola, fer-los menjar o simplement ignorar-los. Aquests casos són molt exagerats famílies oberts que fer-ho de vegades o d'altres que ho fan sempre. La meva opinió és que aquestes famílies han de ser controlats pels Afers Socials i tenir cura d'aquests nens que sovint acaben malament en tots els hàbits socials molts com a personal com psíquic i físic.

 

 

 

 

 

 

 

PADRES ESTRICTOS: Establir una quantitat de regles impossibles de complir, és una clara senyal que s'està sent excessivament estricte.
Quan es realitzen amenaces que resulten impossibles de complir, amb el temps els fills van descobrint que no passen d'això de simples amenaces que mai es compleixen, per la qual cosa es tornen poc serioses i efectives.
Està bé establir regles sobre temes d'educació i de seguretat però no envair el terreny més personal del nen i / o adolescent posant regles sobre per exemple qui són els seus amics, quina música escoltar, etc.
L'amor de pare és incondicional i no pot estar supeditat a cap acció dels fills. Dir "t'estimo només quan et portes bé" o "si no fas tal o tal cosa no et vull més", o pitjor encara "ets dolent", etc., No són frases que es diguin a un fill, ja que l'amor no pot estar condicionat per res.
 Quan en la vida d'un nen no hi ha temps per al joc, el gaudi o l'esplai, ja que la seva agenda està carregada d'activitats imposades pels pares (esports, música, idiomes, etc.), Pot ser que es tracti de pares molt estrictes. Els nens necessiten temps lliure d'esplai.
Les regles i els límits clars i coherents són molt importants perquè atorguen confiança i els fills saben d'esperar, però ha d'haver algun marge per a casos especials o d'emergència.
PARES SOBREPROTECTORES: Basat en el concepte de protecció al llarg de l'educació del seu fill. Ells creuen que està indefens i que són els que han de garantir la seva seguretat. Pares sobreprotectores són responsables de tot allò que passa als seus fills: si cau al parc és perquè no es preocupaven prou o si plora perquè un amic que ells han insultat ha d'anar per aconseguir l'amic de demanar disculpes.   Aquest estil educatiu té molts riscos en el desenvolupament del nen. L'infant pot desenvolupar un autoconcepte basat en la dependència i la necessitat que altres resoldrà els problemes. Vostè pot tenir dificultats per aconseguir la seva pròpia autonomia i acaben de prendre dèficits en habilitats socials bàsiques.  El noi, que va créixer en un entorn de protecció, on res es nega i altres resolia els seus problemes, és possible que hàgiu de serioses dificultats en la vida adulta a acceptar que les coses no són tan li plagui.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

PARES PERMISSIVES


En la dinàmica familiar amb pares permissives, hi ha "massa llibertat". Pare i mare, renunciar a la seva autoritat i "oblida" el seu paper: Guia, protegir i ensenyar als seus fills. Són "massa ocupat" o "massa involucrats". Pot estar malalt, addicte a la seva carrera i passatemps, l'alcohol o altres drogues. Que no diuen «no», evitant el conflicte a tota costa, o simplement viure plena de compromisos que plom fora de casa i el resultat final és poca atenció i poc contacte amb els seus fills.

 

L'absència de regles, normes i límits caracteritza aquestes famílies. I si n'hi ha algunes normes generalment "Canvia-los tot el temps" creant caos. Ningú sap què fer o el que és "correcta".

Els pares permissives tendeixen a justificar tot el que fan els seus fills, Mostra                                              poc interès per a ells (o el que fan). Són absents, tant físicament com psicològicament.       Ells es descuiden amb els seus fills i tendeixen a compensar aquesta absència amb diners, regals, trucades ocasionals, que es produeix abans de la sensació de culpabilitat (que no tots senten).

 


C. FASE DE CONCLUSIONES.

Que tots compartim la mateixa vista,

1 ª posició: pares irresponsables, mantenen la mateixa postura que el d'al principi perquè crec que que hi ha pares que pensen que els seus fills o simplement ens cura d'ells i la responsabilitat passa als altres que són normalment els pares (els avis dels nens) tenint satisfer les necessitats bàsiques i emocionals dels nens.Hem de ser conscients que això pot afectar el desenvolupament emocional de la child/a.defendida per Eva Agüera.

2a posició: pares estrictes, mantenir la mateixa opinió des de avui en dia hi ha pares que no deixar els nens a exposar les seves idees o opinions, anul·lin-los completament, el paper que juguen en les seves llars és el obeeixi a la casa hi ha una manca de comunicació que poden afectar el nen en el seu desenvolupament en la societat. Data de la Conferència: perAlba
3a posició...Pares sobreprotectores: el meu restes d'opinió la mateixa ja que penso que hi ha pares que, per algun traumatisme o problemes que canalitzar en el passat sobreprotegen no deixar-los als seus fills, o aquesta situació que s'enfronten és molt preocupant ja que el nen quan és només no saben com reaccionar a un problema, o té por al desconegutQue pot interferir amb les relacions socials, que pot portar conseqüències molt greus en la vida d'un nen. Defensat per Fatima Flores

 

4 ª posició Els pares permissives, la meva posició és la mateixa crec que els arguments que han donat són no prou per justificar que els pares que simplement deixen els seus fills facin el que vulguin tenir, són d'edat haver, perquè ens pot centrar-se com un problema, perquè aquests nens tenen cap disciplina perquè els pares no tenen temps o simplement pensar que l'educació d'aquesta manera és la millor.També que volen compensar la manca d'atenció als seus fills, o que pensen que és la millor manera d'omplir-los amb els regals, els porta a valorar res ni tan sols els seus propis pares.

Defensat per Laura.

 

 

 

Autoavaluació-entrenador de nota

 

Nota de grupo(organització).......................................................

Nota Individual..........................................................................

Respeto en el torno de palabras,empatia,asertividad.

 

No comments:

Post a Comment